Retroactieve investeringspremie voor zonnepanelen.

De Vlaamse Regering heeft afgelopen vrijdag het eerste ontwerp van de regelgeving goedgekeurd voor een premie voor eigenaars van zonnepanelen na de vernietiging van de terugdraaiende teller.

Blogartikel Vorsselmans Solar

De ontwerpteksten worden nu voor advies aan onder meer de Raad van State voorgelegd. In de ontwerpteksten is opgenomen dat eigenaars van zonnepanelen in dienst genomen voor 2021 niet langer een prioritaire doelgroep zijn voor de plaatsing van de digitale meter.

Ook het premiebedrag voor eigenaars van zonnepanelen in dienst genomen voor 2021 die nog niet beschikken over een digitale meter, is vastgelegd (onder voorbehoud van definitieve goedkeuring). U kan uw premie zelf simuleren via de handige tool op de website.

De Vlaamse Regering heeft afgelopen vrijdag ook een bijsturing van de premie voor de thuisbatterij principieel goedgekeurd.

Nieuws over zonne-energie & meer

Geboeid door zonnepanelen en thuisbatterijen? Schrijf je dan snel in, en ontvang al het nieuws hierover in je mailbox.

Bedankt voor je inschrijving!
Er is iets mis gelopen... Probeer het opnieuw.
Vraag een offerte aan

Meer nieuws

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.