This is some text inside of a div block.

Ontvang een rendementsanalyse op maat!

Bedankt!
We laten zo snel mogelijk iets weten.
Er is iets mis gelopen... Probeer het nog een keer.

Zonnepanelen zijn de toekomst, de nieuwe norm!

Zonnepanelen zijn een interessante investering voor elke onderneming! De besparingen op uw energierekening zorgen ervoor dat u de investering binnen 6 tot 10 jaar heeft terugverdiend.

Daarnaast ontzorgen wij uw bedrijf op korte termijn. Vorsselmans Solar zorgt voor uw installatie binnen 6 weken.

Benieuwd hoe rendabel zonnepanelen zijn voor uw onderneming? Vraag hieronder een vrijblijvende rendementanalyse aan, of ontvang direct uw offerte op maat.

Rendabele en duurzame energiebron!

Groot dak met zonnepanelen

Voordelen zonnepanelen

Op 6 jaar terugverdiend

Zonne-energie kan uw elektriciteitsrekening aanzienlijk verlagen, wat de winstgevendheid van uw onderneming alleen maar ten goede komt.

Installatie binnen 6 weken

Door schaalvoordelen, flexibiliteit en nauwkeurige stockopvolging, kan Vorsselmans Solar uw installatie voorzien binnen 6 weken.

Duurzaam

Verklein de ecologische voetafdruk van uw bedrijf en draag bij aan een schonere, groenere planeet. Duurzaamheid is momenteel een hot-topic om uw bedrijfsimago een mooie boost te geven!

Wetgeving

Vlaams minister van Energie heeft aangekondigd dat vanaf 30 juni 2025 zonnepanelen verplicht zullen zijn voor alle onderneming in Vlaanderen waar de elektriciteitsafname hoger is dan 1000 megawattuur per jaar.

#trotsoponswerk

Over Vorsselmans Solar

Bij Vorsselmans Solar bieden we op maat gemaakte oplossingen voor zonne-energie die voldoen aan de specifieke behoeften van uw onderneming.

Waarom kiezen voor Vorsselmans Solar?

Maximaal rendement
Hoogste kwaliteit
Oplossingen op maat
3000 projecten gerealiseerd

Bent u benieuwd hoe rendabel zonnepanelen zijn voor uw onderneming?

Groeit het elektrisch wagenpark van uw bedrijf?

Wist u dat de 1.765 zonnepanelen op ons dak jaarlijks ongeveer 8.250 bedrijfswagens volledig kunnen opladen?

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Laat uw contactgegevens achter en wij zorgen voor een vrijblijvende rendementsstudie op maat van uw onderneming!

Wij maken gebruik van cookies
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren.

Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.