Laadpaal geplaatst door Vorsselmans.

Slimme laadpunten voor residentiële en industriële toepassingen

Laadpunten die voldoen aan de wensen van de gebruiker zijn essentieel voor het opladen van elektrische voertuigen. Bij Vorsselmans bieden wij de correcte oplossing aan voor zowel residentiële als industriële toepassingen. Samen zoeken we naar een kostenefficiënte omvormer die perfect aansluit bij uw installatie en uw gebruik, zo halen we het maximum uit uw zonnepanelen.

De perfecte combo

Zonne-energie + laadpunt

Zet zonne-energie om in bruikbare energie via load-balancing*

Verhoogt zelfverbruik

Verbetert rendement van zonnepaneelinstallatie

*Load-balancing zorgt ervoor dat de stroombehoefte van uw woning op de eerste plaats komt, de resterende energie gaat naar uw wagen. Hierdoor zal uw zelfverbruik stijgen en het rendement van uw zonnepaneelinstallatie toenemen.

Laadpaal Vorsselmans Solar
Laadpaal Vorsselmans Solar

Industrieel laden zonder overbelasting

Bij industriële laadpunten wordt gebruik gemaakt van “load management”. Ons systeem zorgt ervoor dat voldoende stroomvermogen van gebouwen behouden wordt voor hun dagelijkse activiteiten, zelfs op het moment dat tientallen elektrische voertuigen opladen. Dankzij dynamische laadverdeling blijven de fluctuerende laadvraag en het beschikbare vermogen in balans. Zo zal het opladen van de wagens tijdelijk vertragen indien nodig. Op deze manier maakt u optimaal gebruik van de beschikbare stroom en voorkomt u overbelasting van het stroomnet.

Eenvoudige monitoring

Blijf via een eenvoudig overzicht op de hoogte van het verbruik van uw laadstation(s). Dit kan u gebruiken bij onkostenvergoedingen door de werkgever. Via de handige applicatie kan u dit overzicht raadplegen waar u ook bent.
Het overzicht kan ook gebruikt worden voor bedrijfsgebouwen met meerdere laadpunten.

Vorsselmans Solar applicatie

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch en via mail contacteren of maak een afspraak en kom langs.

Contact opnemen
We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.