Omvormer die Vorsselmans Solar plaatst.

Omvormer is essentieel bij zonnepanelen

Een omvormer zet opgewekte zonne-energie onmiddellijk om in bruikbare elektriciteit. Het is dus een cruciaal onderdeel bij elke zonne-installatie. De omzetting van zonne-energie naar netstroom moet daarenboven zo efficiënt mogelijk verlopen, enkel dan gaat er zo weinig mogelijk stroom verloren.

Samen zoeken wij naar de omvormer die het best past bij jouw installatie en jouw verbruik. Door de juiste keuze te maken, haal je het maximum uit je zonnepanelen.

Wat is een omvormer?

Omvormer die Vorsselmans Solar plaatst.

Wat doet een omvormer?

Omvormers bestaan in alle soorten en maten. Afhankelijk van het merk en type beschikken ze over andere kenmerken en eigenschappen. Bij Vorsselmans zoeken we naar de omvormer die het best past bij jouw verbruik en jouw installatie. Dankzij ons deskundig advies kom je tot de best mogelijke keuze.

Een omvormer:

zet zonne-energie (gelijkstroom) om in bruikbare energie (wisselstroom).

zorgt voor een snelle en makkelijke monitoring van jouw zonnepanelen

heeft een efficiëntie van wel 98%

zorgt voor een optimaal schaduw beheer, indien nodig

Dankzij de app volg je je zonnepanelen van dichtbij op

Zonnepanelen moeten renderen en dat wil je graag opvolgen met real-time data, een visualisatie van de energiestromen en een back-up van de omvormergegevens. Dankzij onze handige applicatie kan je altijd en overal de prestaties van je zonnepanelen en omvormer opvolgen.

Vorsselmans Solar applicatie

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of wens je meer informatie? Neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch en via mail contacteren of maak een afspraak en kom langs.

Contact opnemen

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.