Zonnepanelen zijn een goede keuze voor bedrijven

Uiteraard zijn zonnepanelen ook interessant voor bedrijven. Als KMO kan je namelijk rekenen op verschillende steunmaatregelen. Deze maatregelen gelden voor grotere zonnepaneleninstallaties met een vermogen vanaf 10 kW.

Vraag hier gratis een offerte aan

Tendersysteem

Sinds 1 april 2021 wordt er een tendersysteem opgericht voor PV-projecten tussen 40 kW en 2MW en verdwijnt het GSC systeem voor nieuwe installaties. Voor extra informatie hierover kan je steeds terecht bij één van onze verkopers.

Werknemer van Vorsselmans Solar aan het werk
Groot bedrijf waar Vorsselmans Solar zonnepanelen heeft geplaatst

Premies voor bedrijven

Om de investering in zonnepanelen nog aantrekkelijker te maken voor het bedrijfsleven, bestaan er tal van subsidies. Wanneer jouw bedrijf voldoet aan bepaalde vereisten zijn deze zelfs combineerbaar.

Benieuwd naar jouw mogelijke voordelen? Neem dan contact op met Vorsselmans.

Energiebesparende maatregelen

Installaties met een omvormervermogen groter dan 10 kVA vragen om een andere aanpak dan particuliere installaties. A.d.h.v. je verbruiksgegevens en je dakoppervlakte bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Bovendien kan je als bedrijf gebruik maken van een verhoogde investeringsaftrek van 13,5 %. Aangezien het om energiebesparende maatregelen gaat, komen alle vennootschappen hiervoor in aanmerking.

Groot bedrijf waar Vorsselmans Solar zonnepanelen heeft geplaatst
Lachende werknemer van Vorsselmans Solar

Nog vragen? We helpen je graag verder!

Heb je vragen of wens je meer informatie over premies en subsidies? Neem gerust contact op met ons en we helpen je graag verder! Je kan ons telefonisch en via mail contacteren of maak een afspraak en kom langs.

Veelgestelde vragen over premies en subsidies voor zonnepanelen

Zijn er premies voor PV-installaties bij bedrijven?
Hoeveel zonnepanelen heb ik nodig?
Hoe verdient mijn zonnepanelen-installatie zichzelf terug?

Belangrijke nieuwsberichten

Lees hier het laatste nieuws over zonne-energie en Vorsselmans

Alle berichten

Wij maken gebruik van cookies

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.