nnepanelen geplaatst door Vorsselmans Solar

Zonnepanelen zijn een duurzame inverstering

Kiezen voor zonne-energie is nog nooit zo praktisch, betrouwbaar en kostenefficiënt geweest. Dankzij forse technologische verbeteringen zijn zonnepanelen betaalbaar voor iedereen.

Onze energie wordt elke dag duurder en dat terwijl zonne-energie in principe gratis beschikbaar is voor iedereen. Investeer daarom vandaag nog, want hoe sneller je beslist, hoe sneller je profiteert.

Met zonnepanelen verlaag je op een gemakkelijke manier het e-peil van je woning. Ze zijn niet alleen de beste, maar ook de goedkoopste én de meest rendabele oplossing om het e-peil van je woning te optimaliseren.

Wij geven jou graag het nodige advies!

Hoe werkt een zonnepaneel?

Omvormer die Vorsselmans Solar plaatst.

Wat doet een omvormer?

Omvormers bestaan in alle soorten en maten. Afhankelijk van het merk en type beschikken ze over andere kenmerken en eigenschappen. Bij Vorsselmans zoeken we naar de omvormer die het best past bij jouw verbruik en jouw installatie. Dankzij ons deskundig advies kom je tot de best mogelijke keuze.

Een omvormer:

zet zonne-energie (gelijkstroom) om in bruikbare energie (wisselstroom).

zorgt voor een snelle en makkelijke monitoring van jouw zonnepanelen

heeft een efficiëntie van wel 98%

zorgt voor een optimaal schaduw beheer, indien nodig

Dankzij de app volg je je zonnepanelen van dichtbij op

Zonnepanelen moeten renderen en dat wil je graag opvolgen met real-time data, een visualisatie van de energiestromen en een back-up van de omvormergegevens. Dankzij onze handige applicatie kan je altijd en overal de prestaties van je zonnepanelen en omvormer opvolgen.

Vorsselmans Solar applicatie.

2,500

Realisaties

97,000

MWh

Totale opgewekte groene energie

65,000

Zonnepanelen

twee mannen dragen een zonnepaneel

De voordelen van zonnepanelen

Je energiefactuur daalt

De waarde van je gebouw stijgt

Je helpt het milieu

Je denkt mee aan de toekomst

We maken gebruik van cookies om gegevens m.b.t. de prestaties en het gebruik van deze website te verzamelen & analyseren, om sociale netwerkfunctionaliteiten aan te bieden en onze content & advertenties te verbeteren en personaliseren. Bekijk onze privacy policy voor meer informatie.